Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Anaokulu

Vizyon: Anaokullarının en iyisi olabilmek için her türlü rekabet koşulları içerisinde, gelişim ve değişimlere odaklı atılımlar yaparak, ilçemizin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın gurur duyacağı bir marka haline gelmektir.

Misyon: Çağdaş eğitim metotları ve yaklaşımları ışığında; milli değerlerine bağlı, bedenen, ruhen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, kişilik sahibi, özgür ve özgün düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, yaratıcı, teşebbüs cesareti ve kabiliyeti olan, ailesine, çevresine ve devletine karşı sorumluluklarını bilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: KAYMAKAM MUSTAFA KARSLIOĞLU ANAOKULU

Saatler: Sabahçı Gruplar : 07:40 - 12:20 Öğlenci Gruplar : 13:00 - 17:20
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Okulumuza ait servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda ikili eğitim yapılmaktadır.

Telefon - 0(252) 611 1200

WEB - https://karsliogluanaokulu.meb.k12.tr

Adres - PATLANGIÇ MAH. BAHA ŞIKMAN CAD. 315 SOK. FETHİYE / MUĞLA

Öğretim Şekli :İkili